BFS Frietkar huren Bergen op Zoom Noord-Brabant
Huber Bosman BFS Bergen op Zoom Catering Foodtrucks Horeca Groothandel
PURE HORECA EXPERTS

Wie zijn wij?

Wij zijn BFS Food & Drinks. Wij hebben veel expertise op het gebied van foodtrucks, het verhuren van biertappen en bierfusten. Daarnaast hebben wij veel ervaring met bedrijfscatering, schoolcatering en catering coa opvanglocaties

Waarom BFS?

Door de variërende kwaliteiten van BFS, kunnen wij voor elke klant een passend aanbod voorzien. In een markt vol ontwikkelingen, zijn wij transparant, creatief, vindingrijk en flexibel. Wij komen met oplossingen die bijdragen. We werken aan langdurige samenwerkingen, waarmee wij vanuit beide kanten erg tevreden zijn met het resultaat. 

catering

Bent u uw bedrijfsfeest of andere bedrijfsgelegenheid aan het organiseren? Informeer ons dan gerust wat wij voor u kunnen betekenen.  

Onze bedrijfscatering bestaat voornamelijk uit ons vaste netwerk van bedrijven waarvoor wij diverse concepten met regelmaat leveren. Onder andere barista op wielen (koffiekar), verse broodjes en andere op maat gemaakte bedrijfscatering activiteiten.  

Mocht u geïnteresseerd zijn in de party, bedrijfscatering, schoolcatering of catering coa opvanglocaties? Download dan gratis onze banqueting map voor een overzicht van wat wij aan kunnen bieden.  

Goede service is bij ons vanzelfsprekend. Thuis of bij u op de zaak. Binnen het budget maken wij met catering op maat van jouw event een onvergetelijke herinnering.

foodtrucks

BFS biedt een unieke en smaakvolle toevoeging aan uw bedrijfsfeest, evenement of feest met onze diverse selectie aan foodtrucks. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van mobiele foodtrucks en zorgen voor een onvergetelijke ervaring op locatie.

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan mobiele lekkernijen, waaronder frietkarren, mobiele koffiebars, foodcaravans en meer. Of u nu een foodtruck voor een bedrijfsevenement, foodtruckfestival of andere feestelijke gelegenheid zoekt, bij BFS bent u aan het juiste adres als het gaat om een foodtruck huren.

Groothandel

Naast het verzorgen van uw party & bedrijfscatering, kunt u bij BFS ook terecht voor al uw producten rondom. 

BFS biedt een breed scala aan diverse groothandelsproducten, onder andere koude dranken, warme dranken en alcoholische dranken. Bent u opzoek naar voordelige groothandel producten voor uw bedrijf, dan bent u bij ons op het juiste adres!

Ons assortiment, bestaat vooral uit hoogwaardige zelf gemalen geïmporteerde koffie, frisdranken, alcoholische dranken, bierfusten en vlees/visproducten. 

ONS TEAM

Het BFS Food & Drinks team bestaat tegenwoordig uit 30+ medewerkers. Bij BFS kiezen wij onze medewerkers zorgvuldig uit, zodat de ervaring van de klanten optimaal is.

Huber Bosman BFS Bergen op Zoom Catering Foodtrucks Horeca Groothandel
Oprichter & Eigenaar BFS

Huber bosman

De eigenaar en oprichter van BFS, Huber Bosman is officieel in 1984 begonnen in het eerste horecabedrijf van zijn familie, vanaf dat moment heeft hij de horeca branche nooit verlaten.