BFS Frietkar huren Bergen op Zoom Noord-Brabant
Huber Bosman BFS Bergen op Zoom Catering Foodtrucks Horeca Groothandel
PURE HORECA EXPERTS

Wie zijn wij?

Wij zijn bij BFS FoodFactory & Events, met als expertise de verzorging van events, party & bedrijfscatering. Buiten onze hoofd business, beschikken wij ook over een breed assortiment in groothandelsproducten voornamelijk voor de horeca.

Waarom BFS?

Door de variërende kwaliteiten van BFS, kunnen wij voor elke klant een passend aanbod voorzien. In een markt vol ontwikkelingen, zijn wij transparant, creatief, vindingrijk en flexibel. Wij komen met oplossingen die bijdragen. We werken aan langdurige samenwerkingen, waarmee wij vanuit beide kanten erg tevreden zijn met het resultaat. 

catering

Bent u uw bedrijfsfeest of andere bedrijfsgelegenheid aan het organiseren? Informeer ons dan gerust wat wij voor u kunnen betekenen.  

Onze bedrijfscatering bestaat voornamelijk uit ons vaste netwerk van bedrijven waarvoor wij diverse concepten met regelmaat leveren. Onder andere barista op wielen (koffiekar), verse broodjes en andere op maat gemaakte bedrijfscatering activiteiten.  

Mocht u geïnteresseerd zijn in de party en/of bedrijfscatering, download dan gratis onze banqueting map voor een overzicht van wat wij aan kunnen bieden.  

Goede service is bij ons vanzelfsprekend. Thuis of bij u op de zaak. Binnen het budget maken wij met catering op maat van jouw event een onvergetelijke herinnering.

foodtrucks

Wij bieden de gedeeltelijke of complete verzorging van evenementen aan. Voor elk evenement hebben wij wel iets klaarliggen om aan te bieden.  

Ons succes in de evenementen branche komt voort uit het diverse assortiment in foodtrucks, rijdende kroegen en mobiele taps. Een aantal voorbeelden die wij toepassen zijn; De Friet Wagen, Het Nacho Kartel, Barista op Wielen (koffiekar), IJS Tuk en OFYR Bbq’s.  

Mocht u zich afvragen wat de mogelijkheden en tarieven voor onze foodtrucks zijn, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Groothandel

Naast het verzorgen van uw party & bedrijfscatering, kunt u bij BFS ook terecht voor al uw producten rondom. 

BFS biedt een breed scala aan diverse groothandelsproducten, onder andere koude dranken, warme dranken en alcoholische dranken. Bent u opzoek naar voordelige groothandel producten voor uw bedrijf, dan bent u bij ons op het juiste adres!

Ons assortiment, bestaat vooral uit hoogwaardige zelf gemalen geïmporteerde koffie, frisdranken, alcoholische dranken, bierfusten en vlees/visproducten. 

ONS TEAM

Het BFS Foodfactory & Events team bestaat tegenwoordig uit 30+ medewerkers. Bij BFS kiezen wij onze medewerkers zorgvuldig uit, zodat de ervaring van de klanten optimaal is.

Huber Bosman BFS Bergen op Zoom Catering Foodtrucks Horeca Groothandel
Oprichter & Eigenaar BFS

Huber bosman

De eigenaar en oprichter van BFS, Huber Bosman is officieel in 1984 begonnen in het eerste horecabedrijf van zijn familie, vanaf dat moment heeft hij de horeca branche nooit verlaten.