Je bent hier:

Onze foodtrucks

Op zoek naar een beleving op locatie? Wij bieden een brede selectie van leuke foodtrucks die uw bedrijfsfeest, evenement of feest een leuke uitstraling geven. Bekijk hier ons aanbod. BFS specialiseert zich in het verhuren van mobiele foodtrucks voor verschillende bedrijven, evenementen en feesten. Als je op zoek bent naar een leuke en lekkere toevoeging aan jouw feest of evenement, dan zijn de frietkarren, mobiele koffie bar, food caravans en meer van BFS zeker de moeite waard om te overwegen.

foodtrucks huren bij BFS

Op zoek naar een beleving op locatie? Wij bieden een brede selectie van leuke foodtrucks die uw bedrijfsfeest, evenement of feest een leuke uitstraling geven. Bekijk hier ons aanbod.

BFS uit Bergen op Zoom biedt een breed scala aan foodtrucks die gehuurd kunnen worden voor evenementen en feesten. Met jarenlange ervaring in de evenementenbranche, heeft BFS een reputatie opgebouwd als betrouwbare en professionele partner voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige foodtrucks en mobiele catering.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke ijs kraam, een mobiele biertap of een mobiele bar met speciale nacho’s, bij BFS vind je wat je zoekt. De foodtrucks zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur en materialen om de lekkerste gerechten te bereiden en te serveren. De vriendelijke en ervaren medewerkers van BFS staan klaar om te helpen bij elke stap van het proces, van het selecteren van de juiste foodtrucks tot het regelen van de logistiek en het verzorgen van een soepele en professionele service op het evenement zelf. Neem hier contact met ons op.