0164 321 190 info@bfs-food.nl | Van Konijnenburgweg 44c Bergen op Zoom

Je bent hier:

Onze foodtrucks

BFS biedt een unieke en smaakvolle toevoeging aan uw bedrijfsfeest, evenement of feest met onze diverse selectie aan foodtrucks.
Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van mobiele foodtrucks en zorgen voor een onvergetelijke ervaring op locatie.

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan mobiele lekkernijen, waaronder frietkarren, mobiele koffiebars, foodcaravans en meer.
Of u nu een foodtruck voor een bedrijfsevenement, foodtruckfestival of andere feestelijke gelegenheid zoekt,
bij BFS bent u aan het juiste adres als het gaat om een foodtruck huren.

foodtrucks huren bij BFS

Ontdek een onvergetelijke ervaring op uw locatie met onze diverse selectie aan sfeervolle foodtrucks, perfect voor uw bedrijfsfeest, evenement of feest. Bekijk bovenaan deze pagina ons gevarieerde aanbod aan foodtrucks.
BFS, gevestigd in Bergen op Zoom, biedt een breed scala aan te huren foodtrucks die ingezet kunnen worden voor verschillende evenementen en feesten met een foodtruck aan huis. Met onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben we een solide reputatie opgebouwd als bertrouwbare en professionele partner voor het verzorgen van hoogwaardige foodtrucks op locatie en mobiele catering.
Onze catering wordt aangeboden in diverse concepten die volledig op maat worden gemaakt. 
Heeft u of een van uw gasten een specifieke dieetwens? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Veganistisch, Vegetarisch of Halal eten. 
Laat het dan vooral weten, want hiervoor hebben we een smaakvol alternatief menu in huis. 

Of u nu op zoek bent naar een klassieke ijscokraam, een mobiele biertap of een mobiele bar met speciale nacho’s, bij BFS vindt u precies u nodig heeft.
Onze foodtrucks zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur en materialen om de lekkerste gerechten te bereiden en serveren. 
Het vriendelijke en ervaren personeel van BFS staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste foodtruck tot het regelen van de logistiek en het verzorgen van soepele en professionele service op het evenement zelf. 

Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste updates? Neem dan gerust een kijkje op ons facebook-account