Een unieke ervaring met onze catering

BFS Catering biedt een veelzijdige catering service met een scala aan heerlijke opties om aan uw culinaire behoeften te voldoen. Wij zorgen voor professionele en betrouwbare service en bieden aangepaste menu’s om aan uw specifieke wensen te voldoen. Laat BFS Catering uw volgende evenement tot een culinair hoogtepunt maken en neem vandaag nog contact met ons op om uw cateringbehoeften te bespreken.

BFS Catering Noord-brabant Bergen op Zoom

0164 321 190 info@bfs-food.nl | Van Konijnenburgweg 44c Bergen op Zoom

Onze concepten

BFS biedt een breed scala aan catering concepten, waaronder shared dining, American platter, streetfood en Mexican platter, om uw evenement culinair te laten slagen.

BFS Catering Noord-brabant Bergen op Zoom
Je bent hier:

catering diensten BFS

Welkom bij BFS Food & Drinks, bedankt voor het bezoeken van deze pagina. Wij lichten u graag verder toe over de diverse catering diensten die wij aan kunnen bieden.

BFS heeft zich weten te positioneren voor zeer diverse catering diensten, door middel van jarenlange ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfscatering, event catering, particuliere catering, opvanglocatie catering en schoolcatering. 

Wij onderscheiden ons door maatwerk te leveren voor al uw wensen. 
Wij hanteren korte lijntjes, schakelen snel en vinden communicatie tussen zowel het team als de opdrachtgevers belangrijk. 
Of het nu gaat om complete bedrijfscatering, een particulier feestje, gevarieerde schoolmaaltijden of opvanglocatie catering wij stemmen onze catering diensten af op uw behoefte. 
Ontdek hoe BFS uw verwachtingen overtreft, wij verzorgen, en ontzorgen u graag!

Catering op events

BFS staat garant voor hoogwaardige event catering, zowel voor kleine events als de complete verzorging van grote events. Ons succes binnen de event catering, stampt vooral voort uit de diverse Foodtrucks in combinatie met de leuke food concepten die wij aanbieden. Voorbeelden van deze food concepten zijn: Friet & Snacks, Het Nacho Kartel, Broodje Döner Kebab, Tapas en nog veel meer. Wil je meer weten over onze catering diensten op events? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Catering voor particulieren

Bent u op zoek naar een geschikte cateraar voor uw feestje of speciale gelegenheid. Dan bent u bij BFS aan het juiste adres. Wij hebben leuke concepten klaar staan voor elk particuliere feestje, zoals: mobiele biertappen, foodtrucks, tapas, en meer. Wil je meer weten over onze catering diensten voor particulieren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

catering voor bedrijven

BFS staat garant voor hoogwaardige bedrijfscatering op maat. Ons ervaren team biedt een scala aan op maat gemaakte mogelijkheden, van zakelijke lunches tot grootschalige evenementen. Kwaliteit staat voorop bij de zorgvuldig geselecteerde concepten. Voorbeelden van deze concepten zijn; Streetfood, Shared Dining, Het Nacho Kartel, American & Mexican platter. Onze service gaat verder dan het bereiden van lekker eten, wij passen ons aan naar uw wensen, waarbij wij rekening houden met dieet, halal en vegetarische maaltijden of gerechten. BFS biedt een perfecte combinatie van kwaliteit, creativiteit en persoonlijke service aan. Wil je meer weten over onze cateringdiensten bij bedrijven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Catering voor opvanglocatie's

BFS is gespecialiseerd in het verzorgen van ontbijt, lunch en diner voor catering COA opvanglocaties. Wij bereiden dit vanuit de keuken faciliteit op de opvanglocatie, of vanuit een van onze foodtrucks. BFS is creatief in maaltijden, maar verzorgt daarnaast ook diverse foodconcepten vanuit onze foodtrucks. Enkele voorbeelden zijn: Fish & Chips, Friet, Salade & Snacks, Döner Kebab of een geheel verzorgde BBQ. Wij stemmen alles af op de specifieke wensen en de gewoontes van de bewoners. Onze food professionals werken volgens de HACCP-richtlijnen. Tijdens onze dienstverlening, werken wij vaak samen met de bewoners op de locatie. Zo creëren wij een band, en leren wij elkaar beter kennen. Wil je meer weten over onze cateringdiensten bij opvanglocaties? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Catering voor het onderwijs

BFS is uw ideale partner voor schoolcatering, of het nu gaat om een lunch box of een complete maaltijd. Wij zijn flexibel, en denken mee in zorgvuldig samengestelde lunches, die gezond, verantwoord en afwisselend zijn. Daarnaast bieden wij ook leuke mogelijkheden aan voor diverse school activiteiten, bijvoorbeeld: diploma-uitreikingen, voorlichtingsavonden of schoolkampen. Dit doen wij in combinatie met onze foodtrucks. Wil je meer weten over onze catering diensten bij scholen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

catering op events

BFS staat garant voor hoogwaardige event catering, zowel voor kleine events als de complete verzorging van grote events.

Ons succes binnen de event catering, stampt vooral voort uit de diverse Foodtrucks in combinatie met de leuke food concepten die wij aanbieden.
Voorbeelden van deze food concepten zijn: Friet & Snacks, Het Nacho Kartel, Broodje Döner Kebab, Tapas en nog veel meer. 

Wil je meer weten over onze catering diensten op events?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

catering voor particulieren

Bent u op zoek naar een geschikte cateraar voor uw feestje of speciale gelegenheid.
Dan bent u bij BFS aan het juiste adres.

Wij hebben leuke concepten klaar staan voor elk particuliere feestje, zoals: mobiele biertappen, foodtrucks, tapas, en meer.

Wil je meer weten over onze catering diensten voor particulieren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Catering voor bedrijven

BFS staat garant voor hoogwaardige bedrijfscatering op maat. Ons ervaren team biedt een scala aan op maat gemaakte mogelijkheden, van zakelijke lunches tot grootschalige evenementen.

Kwaliteit staat voorop bij de zorgvuldig geselecteerde concepten. Voorbeelden van deze concepten zijn; Streetfood, Shared Dining, Het Nacho Kartel, American & Mexican platter.

Onze service gaat verder dan het bereiden van lekker eten, wij passen ons aan naar uw wensen, waarbij wij rekening houden met dieet, halal en vegetarische maaltijden of gerechten. BFS biedt een perfecte combinatie van kwaliteit, creativiteit en persoonlijke service aan.

Wil je meer weten over onze cateringdiensten bij bedrijven?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.  

catering voor opvanglocatie's

BFS is gespecialiseerd in het verzorgen van ontbijt, lunch en diner voor catering COA opvanglocaties. Wij bereiden dit vanuit de keuken faciliteit op de opvanglocatie, of vanuit een van onze foodtrucks. BFS is creatief in maaltijden, maar verzorgt daarnaast ook diverse foodconcepten vanuit onze foodtrucks. 

Enkele voorbeelden zijn: Fish & Chips, Friet, Salade & Snacks, Döner Kebab of een geheel verzorgde BBQ. Wij stemmen alles af op de specifieke wensen en de gewoontes van de bewoners.

Onze food professionals werken volgens de HACCP-richtlijnen.
Tijdens onze dienstverlening, werken wij vaak samen met de bewoners op de locatie. Zo creëren wij een band, en leren wij elkaar beter kennen.

Klik hieronder voor meer informatie, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Catering voor het onderwijs

BFS is uw ideale partner voor schoolcatering, of het nu gaat om een lunch box of een complete maaltijd.

Wij zijn flexibel, en denken mee in zorgvuldig samengestelde lunches, die gezond, verantwoord en afwisselend zijn.
Daarnaast bieden wij ook leuke mogelijkheden aan voor diverse school activiteiten, bijvoorbeeld: diploma-uitreikingen, voorlichtingsavonden of schoolkampen.
Dit doen wij in combinatie met onze foodtrucks.

Wil je meer weten over onze catering diensten bij scholen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Vrijblijvende offerte