Je bent hier:

BIER tap huren

Wilt u een mobiele biertap huren? BFS heeft diverse bier tappen te huur! U kunt bij ons bier tappen huren voor zowel grote als kleine feesten.
Het is mogelijk onze biertappen af te halen bij ons of te laten bezorgen bij u op locatie.
Neem met het onderstaande contactformulier contact met ons op.

Offerte Aanvragen

Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave. 

biertappen van bfs food & drinks

Of u nu een afstudeerfeestje viert, uw verjaardag in stijl viert of een uitgebreide barbecue organiseert met vrienden, er is één onmisbare toevoeging: vers getapt bier.
En nu kunt u dat gemakkelijk regelen met BFS. Huur vandaag nog een hoogwaardige biertap en ontvang deze compleet met alle benodigde accessoires.
Maak uw feest compleet met BFS!

Biertappen Huren: Of het nu gaat om een tijdelijk evenement, een feestje of een speciale gelegenheid, onze biertappen voor verhuur zijn de perfecte keuze.
Kies uit ons assortiment van hoogwaardige, goed onderhouden biertappen die gemakkelijk te installeren zijn en een perfect getapt biertje garanderen.

Bij BFS streven we ernaar om bierliefhebbers, horecaondernemers en evenement organisatoren te voorzien van de beste tools en producten om van biergenot een waar feest te maken.
Onze biertappen en bierfusten zijn van de hoogste kwaliteit en worden ondersteund door onze toewijding aan uitstekende klantenservice.

Dus ontdek de mogelijkheden als u een biertap wilt huren voor uw aankomende feest bij BFS en geniet van de perfecte bierervaring.
Proost op kwaliteit en gemak met BFS.

Bekijk hier ons totaal overzicht van al onze foodtrucks.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updates.

Een feestelijke ervaring met BFS

Deze bedrijven, families en organisaties gingen u voor!

We hebben mede dankzij de Foodtruck een geweldig feest gehad , echt iedereen was super tevreden over de lekkere puntzakken friet en heerlijke snacks ! Het was smullen !!
Chris Maas
Chris Maas
2023-10-01
Sammy Verpoort
Sammy Verpoort
2023-09-14
Jorgen Hoppenbrouwers
Jorgen Hoppenbrouwers
2023-08-20
Timo Waar
Timo Waar
2023-08-15
Afspraak is afspraak. Jaarlijkse BBQ zakelijk, groots festijn, warm personeel, meedenkend, ruimdenkend. Prachtige vleesschotels, volledig ontzorgd door BFS. Een aanrader.
Ron van Nijnatten
Ron van Nijnatten
2023-07-18
Ter gelegenheid van het 35 jarige jubileum van de Roosendaalse Roeivereniging hadden we een speciale feestdag. Voor de catering hadden we de hulp ingeroepen van BFS Food Factory & Events. In een voorbespreking met Huber Bosman zijn onze wensen besproken en kwam Huber met een prima voorstel. Zo hadden wij een Espresso kar met heerlijke espresso's, cappuccinos en Lattes (evt met havermelk), gegrilde hamburgers van de Ofyr, friet in een puntzak en een ijsje van ijstuk toe. Ook waren er vegetarische opties en gluten vrije producten. De geluiden van de feestgangers waren positief. Het personeel is kundig en vriendelijk en de foodtrucks hebben een mooie uitstraling zodat je verenigingsterrein net op een festival terrein lijkt. Wil je een keer een groot feest organiseren op jouw (sport) vereniging bel dan zeker naar BFS!
Adriaan de Backer
Adriaan de Backer
2023-07-17
Stephan Ardon
Stephan Ardon
2023-07-07
Was tot in de puntjes verzorgd
Yvonne De Waal
Yvonne De Waal
2023-06-15
Muse Minnebach
Muse Minnebach
2023-06-13
davey uijtdewilligen
davey uijtdewilligen
2023-06-13