bier fusten kopen

Bent u op zoek naar bier fusten? BFS heeft diverse merken bier fusten uit voorraad leverbaar! Ook kunt u bij ons een bier tap huren voor grote en kleine feesten. Neem met het onderstaande contactformulier contact met ons op. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW (21%).

Offerte Aanvragen

Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave. 

Een feestelijke ervaring met BFS

Deze bedrijven, families en organisaties gingen u voor!

We hebben mede dankzij de Foodtruck een geweldig feest gehad , echt iedereen was super tevreden over de lekkere puntzakken friet en heerlijke snacks ! Het was smullen !!
Chris Maas
Chris Maas
2023-10-01
Afspraak is afspraak. Jaarlijkse BBQ zakelijk, groots festijn, warm personeel, meedenkend, ruimdenkend. Prachtige vleesschotels, volledig ontzorgd door BFS. Een aanrader.
Ron van Nijnatten
Ron van Nijnatten
2023-07-18
Ter gelegenheid van het 35 jarige jubileum van de Roosendaalse Roeivereniging hadden we een speciale feestdag. Voor de catering hadden we de hulp ingeroepen van BFS Food Factory & Events. In een voorbespreking met Huber Bosman zijn onze wensen besproken en kwam Huber met een prima voorstel. Zo hadden wij een Espresso kar met heerlijke espresso's, cappuccinos en Lattes (evt met havermelk), gegrilde hamburgers van de Ofyr, friet in een puntzak en een ijsje van ijstuk toe. Ook waren er vegetarische opties en gluten vrije producten. De geluiden van de feestgangers waren positief. Het personeel is kundig en vriendelijk en de foodtrucks hebben een mooie uitstraling zodat je verenigingsterrein net op een festival terrein lijkt. Wil je een keer een groot feest organiseren op jouw (sport) vereniging bel dan zeker naar BFS!
Adriaan de Backer
Adriaan de Backer
2023-07-17
Was tot in de puntjes verzorgd
Yvonne De Waal
Yvonne De Waal
2023-06-15

BIERFUSTEN VAN BFS FOOD & DRINKS

Of u nu een afstudeerfeestje viert, uw verjaardag in stijl viert of een uitgebreide barbecue organiseert met vrienden, er is één onmisbare toevoeging: vers getapt bier. En nu kunt u dat gemakkelijk regelen met BFS. Koop vandaag nog uw bierfusten bij BFS en maak uw feest compleet!

Bierfusten Kopen: Wilt u bierfusten inslaan voor regelmatig gebruik? BFS biedt een gevarieerde selectie van bierfusten, inclusief populaire merken en ambachtelijke bieren. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en versheid van onze bierfusten, en we zorgen voor een snelle levering, zodat u nooit zonder uw favoriete bier komt te zitten.

Proost op kwaliteit en gemak met BFS.