Je bent hier:

bierfusten kopen

Bent u op zoek naar bierfusten kopen? Voor fusten bier 50 liter, en fusten bier 20 liter bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben de beste bier merken uit voorraad leverbaar. Het is mogelijk uw bestelling af te halen, of het te laten bezorgen. 
Neem met het onderstaande contactformulier contact met ons op. 
Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW (21%) & excl. Emballage 

Offerte Aanvragen

Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave. 

Een feestelijke ervaring met BFS

Deze bedrijven, families en organisaties gingen u voor!

We hebben mede dankzij de Foodtruck een geweldig feest gehad , echt iedereen was super tevreden over de lekkere puntzakken friet en heerlijke snacks ! Het was smullen !!
Chris Maas
Chris Maas
2023-10-01
Sammy Verpoort
Sammy Verpoort
2023-09-14
Jorgen Hoppenbrouwers
Jorgen Hoppenbrouwers
2023-08-20
Timo Waar
Timo Waar
2023-08-15
Afspraak is afspraak. Jaarlijkse BBQ zakelijk, groots festijn, warm personeel, meedenkend, ruimdenkend. Prachtige vleesschotels, volledig ontzorgd door BFS. Een aanrader.
Ron van Nijnatten
Ron van Nijnatten
2023-07-18
Ter gelegenheid van het 35 jarige jubileum van de Roosendaalse Roeivereniging hadden we een speciale feestdag. Voor de catering hadden we de hulp ingeroepen van BFS Food Factory & Events. In een voorbespreking met Huber Bosman zijn onze wensen besproken en kwam Huber met een prima voorstel. Zo hadden wij een Espresso kar met heerlijke espresso's, cappuccinos en Lattes (evt met havermelk), gegrilde hamburgers van de Ofyr, friet in een puntzak en een ijsje van ijstuk toe. Ook waren er vegetarische opties en gluten vrije producten. De geluiden van de feestgangers waren positief. Het personeel is kundig en vriendelijk en de foodtrucks hebben een mooie uitstraling zodat je verenigingsterrein net op een festival terrein lijkt. Wil je een keer een groot feest organiseren op jouw (sport) vereniging bel dan zeker naar BFS!
Adriaan de Backer
Adriaan de Backer
2023-07-17
Stephan Ardon
Stephan Ardon
2023-07-07
Was tot in de puntjes verzorgd
Yvonne De Waal
Yvonne De Waal
2023-06-15
Muse Minnebach
Muse Minnebach
2023-06-13
davey uijtdewilligen
davey uijtdewilligen
2023-06-13

BIERFUSTEN kopen VAN BFS FOOD & DRINKS

Of u nu een restaurant, café, hotel of ander horeca bedrijf heeft, wij hebben scherpe prijzen voor fusten bier van 20 liter en fusten bier van 50 liter. 
Wilt u bierfusten inslaan voor uw horeca bedrijf? BFS biedt een gevarieerde selectie van bierfusten, ons assortiment bestaat uit populaire merken en ambachtelijke bieren. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en versheid van onze bierfusten, en we zorgen voor een snelle levering, zodat uw horeca bedrijf nooit zonder uw favoriete bier komt te zitten.
Ook kunt u bij ons terecht om een bier tap te huren voor grote en kleine feesten, bekijk de pagina voor ons gehele aanbod in bier tappen. 

Wij staan klaar om met u samen te werken!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste updates? Neem dan een kijkje op ons Facebook-account.