0164 321 190 info@bfs-food.nl | Van Konijnenburgweg 44c Bergen op Zoom

Mobiele biertap huren Tap huren bier tap BFS
Je bent hier:

biertappen & bierfusten

Heeft u binnenkort een evenement of feest? Een vers getapt biertje is hierbij onmisbaar! Bij BFS Food & Drinks kunt u diverse biertappen huren voor een aantrekkelijke prijs! Ook bieden wij een divers aanbod van verschillende merken bier fusten aan. Bekijk hier op deze pagina meer over ons aanbod biertappen en bierfusten!

Biertap huren?

Huur vandaag nog een hoogwaardige biertap en ontvang deze compleet met alle benodigde accessoires. Maak uw feest compleet met BFS!

Bier tap huren BFS Bergen op Zoom Brabant
Bier Fusten Kopen

Bier fusten kopen?

Bekijk ons scherp geprijsd aanbod van bierfusten! Bij ons vindt u een uitgebreide selectie bierfusten van topkwaliteit. Proost met BFS!

biertappen en bierfusten van bfs food & drinks

Of u nu een afstudeerfeestje viert, uw verjaardag in stijl viert of een uitgebreide barbecue organiseert met vrienden, er is één onmisbare toevoeging: vers getapt bier. En nu kunt u dat gemakkelijk regelen met BFS. Huur vandaag nog een hoogwaardige biertap en ontvang deze compleet met alle benodigde accessoires. Maak uw feest compleet met BFS!

Biertappen Huren: Of het nu gaat om een tijdelijk evenement, een feestje of een speciale gelegenheid, onze biertappen voor verhuur zijn de perfecte keuze. Kies uit ons assortiment van hoogwaardige, goed onderhouden biertappen die gemakkelijk te installeren zijn en een perfect getapt biertje garanderen.

Bierfusten Kopen: Wilt u bierfusten inslaan voor regelmatig gebruik? BFS biedt een gevarieerde selectie van bierfusten, inclusief populaire merken en ambachtelijke bieren. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en versheid van onze bierfusten, en we zorgen voor een snelle levering, zodat u nooit zonder uw favoriete bier komt te zitten.

Bij BFS streven we ernaar om bierliefhebbers, horecaondernemers en evenementorganisatoren te voorzien van de beste tools en producten om van biergenot een waar feest te maken. Onze biertappen en bierfusten zijn van de hoogste kwaliteit en worden ondersteund door onze toewijding aan uitstekende klantenservice.

Dus, of u nu een biertap wilt huren voor uw aankomende feest of bierfusten wilt kopen om uw voorraad aan te vullen, ontdek de mogelijkheden bij BFS en geniet van de perfecte bierervaring. Proost op kwaliteit en gemak met BFS.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste updates? Neem dan een kijkje op ons Facebook-account.

Offerte Aanvragen

Binnen één werkdag ontvangt u een persoonlijke prijsopgave. 

Een feestelijke ervaring met BFS

Deze bedrijven, families en organisaties gingen u voor!